Spa & Sauna

Laat je lichaam herbronnen, zowel op warme als koude dagen. Omarm jezelf in een gevoel van welbehagen dankzij de zuiverende kracht van water en het rustgevende effect van warmte.

Meer info

Beauty & Massages

Hou je van een innovatieve huidverzorging of -verbetering? Of heb je nood aan een bijzondere ervaring – zoals onze hamam, cocoon of een uniek drijfbad – die nog lang nazindert? Voeg ze toe aan jouw The White Oak moment en maak zo jouw reis naar rust compleet.

Meer info

Food & Drinks

Op elk moment van de dag is er voor iedereen een gepast drankje of een ideale maaltijd bij The White Oak. Van een smoothie of lichte yoghurt met granola, een heerlijke pasta tot een lekker stuk vlees of verse vis.

Meer info

Cadeaubon

Verwen een geliefde op een buitengewoon zen moment bij the The White Oak

Bestel nu

Shop & Beauty Bar

Onze shop is de ideale vindplaats voor geschenken, ook voor jezelf. Je vindt er alle (beauty)producten om thuis jouw spa beleving tot leven te brengen. Al valt je oog er evengoed op een van onze unieke items die we met de grootste zorg uitkozen. Altijd welkom!

Meer info

Openingsuren

Belangrijke Update:
Vanaf maandag 1/11 Covid Safe Ticket (CST) verplicht!

Wellness:
Nieuwe openingsuren vanaf 01/12/2021

Ma/Woe/Do/Zon/feestdagen: 10u30 – 22u30
Vrij/Zat: 10u30 – 23u00
Dinsdag: gesloten

Badpakdagen: elke woensdag + 1e & 3e zaterdag van de maand

Beauty & Massages:
ma t.e.m zon & feestdag:  12u00 – 20u00
din:  sluitingsdag

Reserveren

Prijzen Wellness

Dagtarief: €38 – Avondtarief (vanaf 16:30): €28

Lidkaart 3 maanden: €350
10-beurtenkaart The Morning Bliss (hele dag toegang tot de wellness): €300
10-beurtenkaart The Evening Bliss (vanaf 16u30): €220

Reserveren

Algemene Info

U kan zelf uw badjas, handdoeken en badslippers meebrengen. Deze kunnen ook gehuurd worden aan het onthaal (badjas huren: €8, handdoekenset huren: €8, badjas en handdoekenset huren: €15, badslippers zijn aan te kopen aan €5.50).

Een massage of beauty behandeling kan apart geboekt worden. Reserveren kan via 016/84.77.67  Bij aankomst mag u de trap aan de zijkant van het gebouw nemen en word je ontvangen aan de balie van de massage & beauty afdeling.

Reserveren